Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Πένθος για Μιχαλάκη Σάββα



Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 81 ετών ο αντιπρόεδρος του σωματείου μας και τέως Δήμαρχος Κυθρέας Μιχαλάκης Σάββα. Ο αείμνηστος Μιχαλάκης υπηρέτησε απο νεαρή ηλικία το σωματείο μας ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια το ΔΣ απο διάφορες θέσεις, ενώ για πολλές δεκαετίες και ως πρόσφατα υπήρξε αντιπρόεδρος του σωματείου μας και το παλαιότερο εν ενεργεία μέλος. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την προσφορά του προς το σωματείο μας μαζί με την σύζυγο του αείμνηστη Ρένα Σάββα. Τεράστια υπήρξε και η προσφορά του προς τον κατεχόμενο Δήμο μας με σημαντικό έργο καθώς για μια δεκαετία (2001-2011) διετέλεσε Δήμαρχος Κυθρέας. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 30/01 και ώρα 15:00, απο τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Στρόβολο. Επιθυμία της οικογένειας είναι όπως γίνονται εισφορές για το Ταμείο Ευημερίας Κυθρεωτών. 

Το ΔΣ του σωματείου μας ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1.Κηρύσσει 7ήμερο πένθος κατά τη διάρκεια του οποίου οι σημαίες στο οίκημα μας θα κυματίζουν μεσίστιες.

2.Σύσσωμο το ΔΣ θα παραστεί στη κηδεία του.

3.Το ΔΣ θα προχωρήσει στην ανάρτηση φωτογραφίας του εκλιπόντος στο οίκημα μας.

4.Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

5.Στον επόμενο ποδοσφαιρικό μας αγώνα θα τελεστεί μονόλεπτος σιγή είς μνήμη του, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν οι ποδοσφαιριστές μας θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Αγαπημένε μας Μιχαλάκη, η Κυθρέα μας και το σωματείο σου που τόσο πολύ αγάπησες και τους πρόσφερες τόσα, θα σε έχουν πάντα στη μνήμη τους και στη καρδιά τους.

Αιωνία σου η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Από το ΔΣ του Σωματείου   

Δεν υπάρχουν σχόλια: