Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΑΕΚ Κυθρέας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περάσμενη Παρασκευή (24/5) η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας. Όπως τονίστηκε σε ομιλία απο τον πρόεδρο του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρία Βασιλειάδη, ο άμεσος στόχος του σωματείου μας είναι η εισδοχή νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο έτσι ώστε με βάση το νέο μας οίκημα να ξεκινήσει μια νέα εποχή στην ιστορία του συλλόγου μας. Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπής, η οποία θα ασχοληθεί με το πιο πάνω θέμα.

Το παρών ΔΣ σε μια κίνηση ειλικρίνειας και υπευθυνότητας, ανέλαβε την ευθύνη για την στασιμότητα που επικρατεί στην σύνθεση του συμβουλίου τις τελευταίες δεκαετίες. Παράλληλα απευθύνει έκκληση στους νέους να έρθουν κοντά στο σωματείο. Το σωματείο μας έχει άμεση ανάγκη απο νέα άτομα με όρεξη για δουλειά και αγάπη για το σωματείο μας και το χωριό μας. Οι πόρτες του σωματείου μας θα είναι πάντα ανοικτές για αυτούς και το ΔΣ είναι έτοιμο να ακούσει τις εισηγήσεις τους όσον αφορά πιθανές μελλοντικές δραστηριότητες μας. 

Σε ότι αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μας, έγινε αναφορά στο φιλικό παλαιμάχων που έγινε τον περασμένο Απρίλιο προς τιμή των 100 χρόνων του Δήμου Κυθρέας, ενώ προγραμματίζεται και η έκδοση ειδικού λευκώματος για το σωματείο μας με αφορμή τα 65 χρόνια ζωής που κλείνει φέτος. 

Το ΔΣ του σωματείου μας ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης ή και που πρόσφεραν φαγητά και ποτά, όσους μας έδωσαν οικονομική εισφορά και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.    

        

Δεν υπάρχουν σχόλια: