Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΡΟΣ B'

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας θα ασχοληθούμε με τις δραστηριότητες του σωματείου μας στην Κυθρέα μέχρι το 1974 (κλικ πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν).

Στην πιο πάνω φωτογραφία απο την δεκαετία του 50 βλέπουμε μερικά απο τα πρώτα μέλη του σωματείου μας .

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέραν του ποδοσφαίρου, το σωματείο μας ασχολήθηκε και με την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού. Οι πιο κάτω φωτογραφίες προέρχονται απο αγώνες μεταξύ των σωματείων της Κυθρέας την δεκαετία του 50'. Χαρακτηριστικό εκείνης της εποχής, οι δύσκολες συνθήκες στις οποίες γίνονταν οι αγώνες:
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Απο τους βασικούς στόχους της ίδρυσης του σωματείου μας υπήρξε η πνευματική ανάπτυξη των μελών του. Στο οίκημα μας στην Κυθρέα λειτουργούσε δανειστική βιβλιοθήκη, ενώ το σωματείο μας ανέβαζε και θεατρικά έργα.Η πιο κάτω φωτογραφία είναι απο το θεατρικό έργο <<Μπλοκ C>> του Ηλία Βενέζη.


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Αξέχαστες για τους παλαιότερους, παραμένουν οι χοροεσπερίδες του σωματείου μας και οι εκδρομές που γίνονταν σε διάφορα μέρη της Κύπρου, όπου η διασκέδαση είχε την τιμητική της. Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι απο εκδρομή στην Χαλεύκα του Πενταδακτύλου:Δεν υπάρχουν σχόλια: