Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Καλωσόρισμα

Αγαπητοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Κυθρέας σας καλωσορίζει με μεγάλη χαρά στην επίσημη ιστοσελίδα της και φωνή της στο διαδύκτιο. Σκόπος αυτης της ιστοσελίδας ειναι η προβολή του σωματείου μας και του αγώνα μας για επιστροφή στην αγαπημένη μας Κυθρέα, μέσα απο τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριοτητες αυτού του σωματείου.

Η ΑΕΚ σκοπούς ύπαρξης έχει τάξει μετα το προδοτικό πραξικόπημα και την τούρκικη εισβολή, αθλητικούς και κοινωνικούς. Με την αθλητική μας ομάδα και με την δημοσιότητα που της γίνεται η ΑΕΚ διατρανώνει τον πόθο των Κυθραιωτών για επιστροφή, κρατά άσβεστη την μνήμη της τουρκοκρατούμενης κωμόπολης μας. Αποδεικνύει ότι οι ξεριζωμένοι Κυθραιώτες υπάρχουν και αγωνίζονται, ότι η Κυθραία ζει και μας καρτερεί.

Δυστηχώς, για ακόμη μια χρονία το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου μας θα μείνει ανενεργό, μετά και τον υποβιβασμό του 2007 στο αγροτικό πρωτάθλημα , λόγω μη έγκαιρης ειδοποίησης απο πλευράς ΚΟΠ σχετικά με την αίτηση ένταξης του σωματείου μας στην Δ'Κατηγορία της ΚΟΠ την σέζον 2008-2009. Το σωματείο μας θα επιστρέψει στην Δ'Κατηγορία της ΚΟΠ την ερχόμενη σεζόν 2009-2010. Περισσότερα θα ανακοινωθούν στους επόμενους μήνες.

Το διοικητικό συμβούλιο καλεί όλους τους Κυθρεώτες και τους φίλους του σωματείου να στηρίξουν ηθικά και οικονομικά αυτη την δύσκολη προσπάθεια του σωματείου μας. Κυθραιώτες και φίλοι του σωματείου συστρατευτείτε για να κρατηθεί ο λαμπρός τούτος φάρος της αντίστασης φωτεινός.

ΑΕΚ-ΚΥΘΡΕΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ζαχαρίας Βασιλειάδης-Πρόεδρος
Μιχάλης Σάββα -Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Ανδρέου -Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Νικολαίδης -Γενικός Γραμματέας
Αντώνης Βύρας -Βοηθός Γενικός Γραμματέας
Γίαννης Κουφογίαννης -Ταμίας
Κώστας Φραγκούδης -Γενικός έφορος ποδοσφαίρου
Λακής Μαυράκης-Έφορος ποδοσφαίρου
Ανδρέας Αδάμου -Έφορος ποδοσφαίρου
Ανδρέας Καραολίας -Έφορος ποδοσφαίρου
Ανδρέας Ελευθερίου -Έφορος ποδοσφαίρου
Σπύρος Νικολαίδης -Έφορος ποδοσφαίρου
Διομήδης Βασιλείου -Μέλος
Κυριάκος Καρεκλάς -Μέλος
Ανδρέας Μιχαήλ -Μέλος
Τάσος Ηλία -Μέλος
Κλεόπας Αδαμίδης -Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: