Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΑΕΚ Κυθρέας

 



Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας. Ο πρόεδρος του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρίας Βασιλειάδης σε ομιλία του τοποθετήθηκε για τα ακόλουθα:

1. Διοικητικό κομμάτι. Το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζει το σωματείο μας και αναμένεται να απασχολήσει το επόμενο διάστημα είναι η ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος από το βήμα της συνέλευσης κάλεσε την νέα γενιά να αγκαλιάσει το σωματείο μας και να αποκτήσει ενεργό εμπλοκή στο διοικητικό κομμάτι έτσι ώστε να αποκτήσουμε ξανά μέλλον και προοπτική. Το σωματείο μας έχει καταφέρει να επιβιώσει μέσα απο μια δύσκολη πορεία σχεδόν 75 χρόνων, εκ των οποίων τα 50 σχεδόν στην προσφυγιά. Σήμερα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε απο νέους ανθρώπους με όρεξη, νέες ιδέες και αγάπη προς την Κυθρέα μας, έτσι ώστε η πορεία του σωματείου μας και η δράση του να μπορέσει να συνεχιστεί. Η χθεσινή γενική συνέλευση αποτελεί την αρχή μιας μεταβατικής περιόδου και μιας διαδικασίας μέσα από την οποία στοχεύουμε στην σταδιακή ανανέωση του Διοικητικού μας Συμβουλίου. Όσοι νέοι/νέες, Κυθρεώτες/Κυθρεώτισσες ή και φίλοι/φίλες του σωματείου μας επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία μπορούν να απευθυνθούν στο ΔΣ του σωματείου μας.

2. Μνημείο πεσόντων και αγνοούμενων μελών και φίλων του σωματείου μας. Το μνημείο μας έχει αποπερατωθεί και τα επίσημα εγκαίνια προγραμματίζονται για τις 29 Οκτωβρίου (μέρα αγνοουμένων).

Μετά το πέρας της ομιλίας του προέδρου ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών απο τον ταμία του σωματείου μας.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη προσφορά γεύματος προς τα μέλη μας. Θερμές ευχαριστίες σε όσους έδωσαν εισφορές για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας.  

 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: