Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

4η Αγωνιστική: Ομόνοια Βορείου Πόλου vs ΑΕΚ

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ομόνοια Βορείου Πόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή 11/11 και ώρα 10:30, στο Κοινοτικό Στάδιο Βορείου Πόλου. Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ με επιτυχία η ετήσια συνεστίαση του σωματείου μας. Ο πρόεδρος του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρίας Βασιλειάδης σε σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του σωματείου μας κατά τη φετινή χρονιά ως ακολούθως:

1.Πολιτιστική δράση. Τον περασμένο Ιούνιο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον πολιτιστική εκδήλωση του σωματείου με θέμα τους παραδοσιακούς ελληνικούς χόρους και τραγούδια. 

2.Ποδόσφαιρο.  Ο πρόεδρος συνεχάρη την ομάδα μας για την φετινή μας πορεία και το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ευχήθηκε όπως ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα.

3. Καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς το σωματείο μας στήριξε και έδωσε το παρών του σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Κυθρέας και τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα (αντικατοχικές,πολιτιστικές,εθνικά μνημόσυνα κ.α.)

4. Ανακοινώθηκε ότι από τις 15/11 η ταβέρνα του σωματείου μας επαναρχίζει τη λειτουργία της υπό νέα διεύθυνση.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους μας που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση και έκαναν εισφορές προς το σωματείο μας. Επίσης ευχαριστεί θερμά όσους δούλεψαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και πρόσφεραν φαγητά και ποτά στο σωματείο μας.





  

Δεν υπάρχουν σχόλια: