Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση

Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Κυθρέας δεν ήταν το επιθυμητό για το σωματείο μας, παρόλα αυτά είναι απόλυτα σεβαστό. Το ΔΣ του σωματείου μας συγχαίρει τον Δρ.Πέτρο Καρεκλά για την  επανεκλογή του στον Δήμο Κυθρέας, όπως και τον Δρ.Ζαχαρία Βασιλειάδη και το επιτελείο του για τον δύσκολο προεκλογικό τους αγώνα. Είμαστε απολύτως βέβαιοι, ότι ο Δρ.Βασιλειάδης θα συνεχίσει να προσφέρει στα κοινά του Δήμου μας, όπως πράττει τα τελευταία 30 χρόνια. Παρά την επανεκλογή του νύν Δημάρχου στη Δημαρχία της Κυθρέας, ένα μεγάλο ποσοστό Κυθρεωτών ψηφοφόρων (56.73%) επέλεξαν να ψηφίσουν τους άλλους δύο υποψηφίους.  Το σωματείο μας, λαμβάνοντας υπόψιν τον παλμό των Κυθρεωτών, αισθάνεται δικαιωμένο για την απόφαση του να στηρίξει την υποψηφιότητα του προέδρου του, Δρ.Ζαχαρία Βασιλειάδη ως μια εναλλακτική πρόταση για τον Δήμο Κυθρέας, εστώ και αν η εκλογή του δεν επιτεύχθηκε στο τέλος. Εμείς αυτό που θα πούμε είναι πως κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να κοιτάξουν τις ευθύνες τους.

Το ΔΣ συμβούλιο του σωματείου μας, συγχαίρει και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και Σχολικούς Εφόρους που έχουν εκλεγεί στο Δήμο Κυθρέας. Ιδιαίτερως, συγχαίρει τους Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν εκλεγεί απο τον συνδυασμό που έχει στηρίξει και πιο συγκεκριμένα την κα Ευαγγελία Παυλίδου-Μιχαήλ,  τον κο Μάριο Ιωάννου, τον κο Σωτήρη Θεράποντος και τον κο Σπύρο Χατζήγιακουμη, όπως και ιδιαιτέρως συγχαίρει τους Σχολικούς Εφόρους που έχουν εκλεγεί απο τον συνδυασμό που έχει στηρίξει και πιο συγκεκριμένα τον κο Κώστα Χατζήγιακουμη, την κα Αθηνά Κολιού, τον Δρ.Βασίλη Βασιλειάδη και την κα Αλεξάνδρα Κακαρή. 

Οι εκλογές έχουν παρέλθει και ωφείλουμε να πορευθούμε ενωμένοι με γνώμονα το καλό της Κυθρέας μας, ενόψει και των σημαντικών εξελίξεων που θα έχουμε στο κυπριακό στους επόμενους μήνες.   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: