Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2016






Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας κατά την οποία συζητήθηκαν τα πιο κάτω θέματα:

1.Δημοτικές Εκλογές-Ο πρόεδρος του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρίας Βασιλειάδης εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εξαγγείλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Κυθρέας. Ο Δρ.Βασιλειάδης κάλεσε τους Κυθρεώτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του, η οποία βασίζεται στην ενότητα, στην συλλογικότητα και την προσφορά στους συγχωριανούς μας. Αναλυτικά οι θέσεις και οι προτάσεις του Δρ.Βασιλειάδη για τον Δήμο Κυθρέας θα κυκλοφορήσουν γραπτώς μέσα στις επόμενες μέρες. 

2.Λογοδοσία ΔΣ-Έγινε λεπτομερής αναφορά στην επαναλειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου μας και στις νέες συνθήκες κάτω απο τις οποίες λειτουργεί. Έγινε επίσης αναφορά στην περσινή επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

3.Εκλογή νέου ΔΣ-Το ΔΣ παρέμεινε το ίδιο. Το σωματείο μας έχει τις πορτές του ανοικτές για εγγραφές νέων μελών και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων. Άξιζει να σημειωθεί ότι κατά την περσινή περίοδο είχαμε 5 νέα μέλη, τα περισσότερα έκ των οποίων γυναίκες και οι οποίες είχαν τεράστια συμβολή στην επιτυχία της περσινής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Είναι ένα πρώτο βήμα και ελπίζουμε να υπάρξει και συνέχεια στα επόμενα χρόνια.

4.Ταμειακή Έκθεση-Έγινε λεπτομερής ανάλυση των οικονομικών του σωματείου.

Το ΔΣ του σωματείου μας ευχαριστεί θερμά όσους πρόσφεραν φαγητά και ποτά για την εκδήλωση, όσους δούλεψαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και τέλος όλους τους χωριανούς και φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και έκαναν εισφορές στο σωματείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: