Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Επαναλειτουργία Ποδοσφαιρικού Τμήματος

Το Σωματείο μας ανακοινώνει και επίσημα την επαναλειτουργία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία πάρθηκε μετά απο πολλή σκέψη και προβληματισμό και σκοπό έχει να υπάρξει περισσότερη δραστηριότητα στο σωματείο μας. Μελετώντας και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψην όλα τα δεδομένα και όλες τις παραμέτρους, επιθυμούμε να ανακοινώσουμε τα εξής:

1.Η ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο (2016-17) θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Β'Κατηγορίας της ΠΟΕΛ. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε παιχνίδι και στος τέλος του πρωταθλήματος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. 

2. Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Δημήτρης Γεωργίου, ο οποίος έχει διετέλεσει με επιτυχία προπονητής στην ομάδα μας και στο παρελθόν.

3. Το σωματείο μας θα συνεχίσει στην φιλοσοφία του να δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στο άθλημα που αγαπούν, να αθλούνται και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους. Το τελευταίο μήνα έχουν γίνει κάποια δοκιμαστικά και κάποια φιλικά παιχνίδια και θεωρούμε πως έχουμε ένα αξιόλογο έμψυχο υλικό, ικανό να πετύχει τους στόχους μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του σωματείου μας θα αγωνίζονται αμισθί και για αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

4. Το ΔΣ θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Διευκρινίζουμε πως η  επαναλειτουργία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος δεν πρόκειται να επηρεάσει οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες/εκδηλώσεις που προγραμματίζει το σωματείο μας.

Απο το ΔΣ του Σωματείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: