Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΑΕΚ Κυθρέας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/1 η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας, η πρώτη στο νέο μας οίκημα και η πρώτη μετά απο τρία χρόνια, λόγω και των εργασιών ανέγερσης του οικήματος μας.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρία Βασιλειάδη να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης σε ένα άτομο με τεράστια προσφορά στο σωματείο μας και στην Κυθρέα γενικότερα: Tην κ.Ρένα Σάββα, σύζυγο του αντιπροέδρου μας και τέως Δημάρχου Κυθρέας κ.Μιχαλάκη Σάββα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην συνέχεια ακολούθησε λογοδοσία για την δράση του συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια:

1.Ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις τρείς τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν της ομάδας μας (2009-12) και τις συμμετοχές μας στην Δ'Κατηγορία της ΚΟΠ και στην ΠΟΕΛ. Η ομάδα μας μπορεί λόγω χαμηλού προυπολογισμού να μην κατάφερε να παραμείνει στην δύναμη της ΚΟΠ, εντούτοις είχε σημαντικά έσοδα μέσω προσφυγικών χορηγιών (αν και αρκετά χαμηλότερα απο τα αναμενόμενα) μέσα απο τα οποία καλύφθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό των εξόδων ανέγερσης του οικήματος μας. Ιδιαίτερη ανάφορα έγινε για την τελευταία σεζόν (2011-12) και την συνεργασία μας με τον Άτλα Αγλαντζιάς, με τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται αφιλοκερδώς. Εξηγήθηκαν οι λόγοι που έγινε αυτή η συνεργασία, καθώς και οι λόγοι που τελείωσε άδοξα. Ο πρόεδρος απολογήθηκε στα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας για την αποτυχία αυτού του εγχειρήματος. Επίσης, απολογήθηκε σε όλο το φίλαθλο κοινό για τα όσα έγιναν απο τους ποδοσφαιριστές μας κατά τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και για τα οποία το Δ.Σ. δεν φέρει άμεση ευθύνη, απεναντίας με τις σωστές ενέργειες αποφέχθηκαν τα χειρότερα. 

2.Το νέο μας οίκημα

Επεξηγήθηκε η διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανέγερση του νέου μας οικήματος. Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης του χώρου, εδώ και ένα μήνα προχωρήσαμε στην αλλαγή διεύθυνσης της ταβέρνας του οικήματος. Το οίκημα πλέον έχει αναλάβει ο χωριανός μας κ.Ανδρέας Αδάμου, ο οποίος είχε την ταβέρνα του οικήματος και στο παρελθόν.

3.Οικονομικό

Έγινε ανάλυση των οικονομικών του συλλόγου δηλαδή των εσόδων, των εξόδων και του κόστους ανέγερσης του οικήματος. Το οίκημα μας έχει σχεδόν εξοφληθεί, έχει μείνει ένα ποσό (ούτε πολύ μεγαλό, αλλά ούτε και πολύ μικρό) το οποίο θα καλυφθεί μέσα στα επόμενα χρόνια. 

4.Μελλοντικές δραστηριότητες

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή τόμπολας, κάθε πρώτη Τρίτη  κάθε μήνα με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του σωματείου καθώς και την οικονομική μας ενίσχυση. Λεπτομέριες για την τόμπολα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ακολούθησε ψηφοφορία κατά την οποία το παρόν Δ.Σ. ανανέωσε την θητεία του. Η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά γεύματος προς τα μέλη και τους φίλους μας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας που δούλεψαν για το γεύμα ή έφεραν φαγητά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους έδωσαν εισφορά για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας.  
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: