Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ο ΟΠΑΠ Κύπρου και φέτος αρωγός στα προσφυγικά σωματεία

Ο ΟΠΑΠ Κύπρου στάθηκε και φέτος στο πλευρό των προσφυγικών σωματείων ποδοσφαίρου και πετόσφαιρας, παραδίδοντας τους την ετήσια χορηγία του και δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών στον Στρόβολο, έδρα της ΑΕΚ Καραβά και την όλη επιμέλεια είχε ο γνωστός αθλητικογράφος Σάββας Κοσιάρης. Σε ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου Μιχάλης Χειμώνας διαβεβαίωσε πως ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται κοντά στα προσφυγικά σωματεία στηρίζοντας τα στον αγώνα για επιβίωση, ενώ τόνισε την προσφορά τους προς την κοινωνία και τον αθλητισμό.

Ο Δήμαρχος Καραβά Γιάννης Παπαιωάννου χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον ΟΠΑΠ που με την στηρίξη του στα προσφυγικά σωματεία,τα βοηθά στο έργο τους να διατηρήσουν δυνατή τη μνήμη των κατεχόμενων πόλεων και χωριών μας καθώς και   άσβεστη την επιθυμία για επιστροφή. Εκ μέρους των προσφυγικών σωματείων μίλησε ο Πρόεδρος της επιτροπής προσφυγικών σωματείων και του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τον ΟΠΑΠ Κύπρου για την χορηγία, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι αρκετά προσφυγικά σωματεία αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης που είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση των χορηγιών απο το κράτος και απο άλλους φορείς και πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο για τον Καραβά, καθώς και για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα που έδωσαν τα σωματεία πριν την προσφυγοποίηση τους το 1974. Για την ιστορία, η ομάδα μας έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στην Κυθρέα την Κυριακή 12 Μαίου 1974 με αντίπαλο την ΑΕΚ Αμμοχώστου και τελείωσε ισόπαλος 0-0. Εμείς απο την πλευρά μας, δεν μένει παρά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΠΑΠ Κύπρου που σε δύσκολους οικονομικά καιρούς βρίσκεται στο πλευρό των προσφυγικών σωματείων. 

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα απο την εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: