Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

PREGAME: ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ vs ΑΕΚ



Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην σειρά για την ομάδα μας, η οποία αγωνίζεται στην Λακατάμια με το τοπικό ΘΟΙ.Το ΘΟΙ Λακατάμιας έκανε μια μεγάλη πορεία την προηγούμενη δεκαετία με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στην Α'Κατηγορία το 2005. Στην συνέχεια τα οικονομικά προβλήματα το οδήγησαν σταδιακά στην Δ'Κατηγορία. Συγκαταλέγεται στις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ'Κατηγορία. Είναι μια καλή ομάδα, αλλα σίγουρα όχι ακτύπητη.Στο σημείο που φτάσαμε χρειαζόμαστε άμεσα βαθμούς και όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό θα παλαίψουμε για το καλύτερο.

-Την καλύτερη αμύνα του πρωταθλήματος διαθέτει μέχρι στιγμής το ΘΟΙ, καθώς σε 5 αγώνες έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ. Επιθετικά παρουσιάζει αντίθετη εικόνα αφού έχει πετύχει μόλις 3 γκολ. Σε 5 αγώνες μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και 8 βαθμούς.

-Με το ΘΟΙ έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι 14 φορές, με το ΘΟΙ να μετρά 9 νίκες έναντι 2 τις ομάδας μας ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε το ΘΟΙ ήταν το 1998-1999 με το ΘΟΙ να μας κερδίζει στην έδρα του 5-2 και εμείς να το κερδίζουμε στην έδρα μας 2-1.

Διαιτητής:Ρ.Κασιουλής
Βοηθοί:Κ.Βούρκος,Κ.Κωσταντίνου
Παρατηρητής:Τ.Κοσμά

Δεν υπάρχουν σχόλια: