Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

PREGAME: ΑΕΚ vs ΕθΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ



Τρίτη στροφή στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε έντος έδρας τον Εθνικό Λατσιών. Το παιχνίδι είναι δύσκολο αφού η ομάδα των Λατσιών στοχεύει για φέτος την άνοδο, αλλα έχοντας ως όπλο την έδρα μας και τον κόσμο μας τον οποίο καλούμε να δώσει δυναμικά το παρόν του όπως έκανε και στην πρεμιέρα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

-Ο Εθνικός Λατσιών ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 νίκες (1-0 την Ξυλοτύμπου εκτός, 3-2 τον Κέδρο εντός).

-Με τον Εθνικό βρεθήκαμε αντιμέτωποι 12 φορές, με την ομάδα των Λατσιών να μετρά 6 νίκες έναντι 2 της ομάδας μας, ενώ 4 αγώνες τελείωσαν ισόπαλοι. Τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε τον Εθνικό ήταν το 2009-2010 με τους δύο αγώνες να είναι ισόπαλοι (4-4 εντός, 2-2 εκτός).

Διαιτητής:Κ.Κυριάκου
Βοηθοί:Π.Ζαπούνης,Π.Παναγή
Παρατηρητής:Μ.Αυγουστή

*Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σχετικά με την ένταξη στην ΚΟΠ του σωματείου Λειβαδειακού/Σαλαμίνα Λειβαδειών, ενημερώνουμε πως την προηγούμενη Τετάρτη σε συνεδρία των εκπροσώπων των σωματείων της Δ'Κατηγορίας μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΠ κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη, διευκρινίστηκε πως το εν λόγω σωματείο θα συμμετάσχει στην Δ'Κατηγορία απο την επόμενη χρονιά (2012-2013) προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα σε ότι αφορά την ομαλή διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος. Επομένως, το πρόγραμμα παραμένει ως έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: