Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

PREGAME: ΑΕΚ vs ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ



Τα ψέμματα τελείωσαν και όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος Δ'Κατηγορίας 2011-2012. Μετά απο δύο και πλέον μήνες σκληρής δουλειάς απο τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο το παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής με στόχο να πετύχουμε την πρώτη μας φετινή νίκη.

Η φετινή χρονιά παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα της συνεργασίας του σωματείου μας με τον Άτλα Αγλαντζιάς έχοντας ως στόχο μέσα απο μια κοινή πετυχημένη ποδοσφαιρική πορεία να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει τα δύο σωματεία, οι οποίοι ταυτίζονται σε αρκετά σημεία.

Είναι γνωστές οι συνθήκες μέσα στις οποίες αγωνίζεται η όμαδα μας, όπως γνωστές είναι και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει κατα την διάρκεια του πρωταθλήματος προκειμένου να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε, δεν γίνεται ταξίδι στην Ιθάκη χωρίς κινδύνους και δυσκολίες.

Οι ποδοσφαιριστές όμως θα αγωνιστούν με ολες τους τις δυνάμεις, ενωμένοι σαν μια οικογένεια αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Κυριακής για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Καλούμε λοιπόν για άλλη μια φορά όλους τους Κυθρεώτες και όλους τους Αγλαντζιώτες να βρίσκονται στο γήπεδο, στο πλάι της ομάδας καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και να στηρίξουν την δύσκολη προσπάθεια της μέσα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας, έτσι ώστε στο τέλος να στεφθεί με επιτυχία.

Πρώτος μας αντίπαλος λοιπόν, η επίσης νεοφώτιστη Ελπίδα Αστρομερίτη. Ιδρύθηκε μόλις το 2009 και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την ένταξη της στην δύναμη της ΚΟΠ. Αύτος θα είναι και ο πρώτος επίσημος αγώνας της στην ΚΟΠ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόεδρος της είναι ο γνωστός αθλητικογράφος Στέλιος Παπαμωυσέως.

Διαιτητής:Γ.Καραβέλλας
Βοηθοί:Χ.Χατζηγεωργίου,Ν.Περικλέους
Παρατηρητής:Κ.Νικολάου

*Εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

-Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα καλό και υγιές πρωτάθλημα μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας απο όλους τους εμπλεκόμενους (ποδοσφαιριστές,διαιτητές,φιλάθλους κ.α.).

-Η τιμή εισόδου για τους αγώνες όπως έχει καθοριστεί απο την ΚΟΠ είναι 5 Ευρώ. Αξιέπαινη η απόφαση των σωματείων μας, όπως δοθούν δωρεάν εισητήρια στους συγγενείς των ποδοσφαιριστών μας.

-Πρίν απο την έναρξη του αγώνα την Κυριακή θα τελεστεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του εκλεκτού μέλους του σωματείου μας Κλεόπα Αδαμίδη.

-Λόγω της μη έγκρισης της ομάδας του Λειβαδιακού/Σαλαμίνας Λειβαδιών απο την ΚΟΠ το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 15 ομάδες. Κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό. Η ομάδα μας θα έχει το ρεπό της, την 9η και την 24η αγωνιστική.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

<<"Χωρίς κανένα πρόβλημα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα η καινούργια ομάδα της ΑΕΚ
που δημιουργήθηκε στην Αγλαντζιά από την συνεργασία των σωματείων της ΑΕΚ
ΚΥΘΡΕΑΣ και του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.

Πλην του Γιώργου Κουσσή που είναι σε διαδικασία εγγραφής όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Ανδρέα Ελευθερίου συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων αποκτημάτων CVETELIN BORISOV και Γεώργιου Χριστοφή (Τόφφιας) και είναι πανέτοιμοι για να κτυπήσουν τους τρεις πρώτους βαθμούς μπροστά στους φιλάθλους τους που όπως όλα δείχνουν θα είναι πάρα πολλοί για αγώνα της Δ΄ Κατηγορίας.

Ο κόσμος της Αγλαντζιάς φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει την νέα αυτή αρχή καθώς έχουν ήδη διατέθει για τον πρώτο αγώνα με την ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ αρκετά εισιτήρια του αγώνα.

Υπενθυμίζεται η ώρα έναρξης που είναι στις 4 η ώρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγλαντζιάς την Κυριακή 18/09/2011.

Τέλος τα σωματεία της ΑΕΚ και του ΑΤΛΑ καλούν για πολλοστή φορά τους
Κυθρεώτες και Αγλαντζιώτες όπως παρευρεθούν στον αγώνα της Κυριακής και εμψυχώσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για να επιτευχθεί ο κύριος σκοπός της δημιουργίας
της ομάδας αυτής που είναι η ενασχόληση της νεολαίας της Αγλαντζιάς και των
γύρω περιοχών με το ποδόσφαιρο καθώς και η μνήμη για επιστροφή στην κατεχόμενη
Κυθρέα".>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: