Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Επιστροφή στην Δ'Κατηγορία της ΚΟΠ

Το σωματείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την επιστροφή του στην δύναμη της ΚΟΠ, στο πρωτάθλημα Δ'Κατηγορίας 2011-2012. Ασκώντας το δικαίωμα της αυτόματης επιστροφής μας σαν προσφυγικό σωματείο, αποστείλαμε σχετική επιστολή στην ΚΟΠ η οποία έγινε δεκτή απο την Εκτελεστική Επιτροπή. Σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό το πρωτάθλημα Δ'Κατηγορίας το 2011-2012 θα διεξαχθεί με 15 ομάδες και θα υποβιβαστούν 4 στο τέλος της χρονιάς.

Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή μας στην Δ'Κατηγορία και η δημιουργία των προυποθέσεων οι οποίες θα επιτρέψουν την σταθεροποίηση μας σε αυτή, κάτι που απουσιάζει απο την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Για να επιτευχθούν οι πιο πάνω στόχοι, το σωματείο μας έχει προχωρήσει ή μελετά κινήσεις οι οποίες θα βελτιώσουν το ποδοσφαιρικό μας τμήμα και θα το εναρμονήσουν με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες.

Ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και ήδη ασχολείται με αυτόν ειδική επιτροπή η οποία έχει συσταθεί για ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Ανδρέας Ελευθερίου που ήταν ξανά στην ομάδα μας την σεζόν 2009-2010.Διευκρινίζουμε πως η επιστροφή μας στην Δ΄Κατηγορία δεν πρόκειται να επηρεάσει τον άλλο μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει, την ανακαίνιση και την επέκταση του σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: