Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΟΠΑΠ Κύπρου κοντά στα Προσφυγικά Σωματεία


"Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΟΠΑΠ 2010, η ΟΠΑΠ Κύπρου διοργάνωσε τελετή, κατά την οποία επιδόθηκαν επιταγές επιχορήγησης στα προσφυγικά σωματεία της Κύπρου, για τη συνεισφορά τους στον κυπριακό αθλητισμό και πολιτισμό.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου τόνισαν το σημαντικό ρόλο που επιτελούν τα προσφυγικά σωματεία τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, και διαβεβαίωσαν ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα στέκεται πάντα δίπλα τους.

Τα προσφυγικά σωματεία ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη σταθερή υποστήριξη, εκφράζοντας την εκτίμησή τους για τη διαρκή συνεισφορά, καθιστώντας τα σημείο αναφοράς και υπενθύμιση για τις κατεχόμενες πόλεις και χωριά μας.

Τα σωματεία που παρέλαβαν χορηγία συνολικού ύψους €150.000 είναι:

Εθνικός Άχνας, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Δόξα Κατωκοπιάς, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ΑΣΙΛ Λύσης, Εθνικός Άσσιας, Ηρακλής Γερολάκκου, ΑΕΚ Καραβά, ΑΕΚ Κυθρέας."

Το ΔΣ του Σωματείου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Μέγα Χορηγό του, την ΟΠΑΠ Κύπρου που και για φέτος θα στηρίξει οικονομικά τον σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: