Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ζευγάρωσε τις νίκες



Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για την ομάδα μας, αφού κατάφερε να επικρατήσει του Ελληνισμού στο Ακάκι με 1-0 ύστερα απο ένα καλό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθηκε κάτω απο άσχημες καιρικές συνθήκες. Στο Α'ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πιο απειλητική και πήρε προβάδισμα στο σκόρ με τον Σωτηρίου στο 29'. Στο Β'ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε καθώς ο Ελληνισμός απο την μια πίεσε για την ισοφάριση και απο την άλλη η ομάδα μας κυνήγησε και το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει την νίκη. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε και στο τέλος πανηγυρίσαμε την δεύτερη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Angelov,Χριστοφή,Χριστοδούλου,Πέππος(72'Χ'Κυριάκου),Λουκά,Ζευκής,
Σωτηρίου(82'Αθανασίου),Ομήρου(55'Μιχαήλ),Tony,Χ'Παναγιώτου,Fonge

*Σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας. Στις επόμενες αγωνιστικές η ομάδα μας αντιμετωπίζει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

*Με αυτή την νίκη σβήσαμε και τους τελευταίους βαθμούς της ποινής μας, ολοκληρώνοντας ένα απο τους στόχους που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς.

*Επίσης, με αυτή την νίκη έσπασε και μια αρνητική παράδοση που είχε με τον Ελληνισμό, αφού δεν είχε καταφέρει να τον κερδίσει τις τελευταίες 14 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα.

*Καλή η διαιτησία του Η.Ηλία.

Aποτελέσματα 18ης αγωνιστικής:

Ελληνισμός-ΑΕΚ 0-1
ΕΝ Παρεκκλησιάς-Αναγέννηση Τραχωνίου 3-0
Κ&Ε Τραχωνίου-Ορφέας 4-0
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Αναγέννηση Γερμασόγειας 1-2
Ένωση-Όλυμπος 2-0
ΠΟ Ορμήδειας-Καρμιώτισσα 2-2
Ν&Σ Ερήμης-Εθνικός Λατσιών 3-0
Ρεπό:Ασπίδα

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: