Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πάλι έκανε δώρα........



Η ομάδα μας κάνωντας σοβαρά και αδικαιολόγητα λάθη, γνώρισε για ακόμη μια φορά την ήττα απο μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη μας. Μόλις στο 6' η ομάδα της Ασπίδας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πέππου. Ο Ροτόκλης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα έξω. Στο 20' η ομάδα της Πύλας κέρδισε νέο πέναλτι μετά απο τραγικό λάθος και χέρι του Λουκά. Αυτή την φορά ο Ροτόκλης δεν αστόχησε και έκανε το 1-0. Το κακό για την ομάδα μας τρίτωσε στο 35' όπου η Ασπίδα κέρδισε τρίτο πέναλτι μετά που ο Fonge ανέτρεψε στην περιοχή τον Lio. Και πάλι ο Ροτόκλης έκανε το 2-0.

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε την Ασπίδα, αλλά δυστηχώς δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 50' απο τον Lio και κάπου εκεί εξανεμίστηκαν όλες οι ελπίδες για κάτι το θετικό. Το τέρμα της τιμής για την ομάδα μας σημείωσε στο 73' ο Ομήρου.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Angelov,Borisov,Σπύρου,Καλοζώης(70'Χριστοφή),Μιχαήλ,Χριστοδούλου
(46'Galle),Πέππος,Λουκά,Σωτηρίου,Χ'Παναγιώτου(60'Ομήρου),Fonge

*Μετά και την νέα αποτυχία, θέλουμε νίκη πάση θυσία στον επόμενο αγώνα με τον Ορφέα.

**Με λάθη η διαιτησία Ε.Μιχαήλ.

***Για το πρωτάθλημα παίδων U-13 ο αγώνας της ομάδας μας με τον Ηρακλή Γερολάκκου δεν έγινε, επειδή η ομάδα του Ηρακλή δεν είχε έτοιμα τα δελτία υγείας των παικτών τους. Η ομάδα μας παίρνει τον αγώνα στα χαρτιά.

Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής:

Ασπίδα-ΑΕΚ 3-1
Ένωση-Ν&Σ Ερήμης 1-0
ΠΟ Ξυλοτύμπου-ΕΝ Παρεκκλησιάς 0-3
Κ&Ε Τραχωνίου-Ελληνισμός 2-2
Ορφέας-Αναγέννηση Τραχωνίου 0-2
Αναγέννηση Γερμασόγειας-Εθνικός Λατσιών 2-0
Όλυμπος-Καρμιώτισσα 0-2
Ρεπό:ΠΟ Ορμήδειας

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: