Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Μόνο η τύχη της έλειπε!



Πραγματοποιώντας στο Β'ημίχρονο την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η ομάδα μας έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της φετινή νίκη, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της με αποτέλεσμα να συμβιβαστεί με το ισόπαλο 3-3 με την Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς. Το Α'ημίχρονο κινήθηκε στην μετριότητα, χωρίς πολλές φάσεις γύρω απο τις δύο εστίες. Η ομάδα της Ένωσης άνοιξε το σκορ με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε, στο 6' με τον Τσιακλή. Στο 45' ο Σταυρινίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 για την Ένωση.

Στο Β' ημίχρονο πέρασαν στον αγώνα οι επιθετικοί μας Καλοζώης και Diaby που επέστρεψαν απο τους τραυματισμούς τους. Αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της να πιέσει ασφυκτικά την Ένωση και να ανατρέψει το 0-2. Στο 68' ο Diaby με κεφαλιά έκανε το 1-2. Απο εκεί και πέρα ανέλαβε δουλειά ο Καλοζώης και με δύο ωραία σουτ στο 83' και στο 85' έκανε το 3-2 ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Δυστηχώς, η τύχη ήταν με την ομάδα της Ένωσης, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κλεάνθους.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χρυσάνθου,Borisov,Galle,Σπύρου(52'Ιωάννου),Χριστοφή,Τζιωρτζής(60'Καλοζώης),
Χριστοδούλου(51'Diaby),Πέππος,Λουκά,Σωτηρίου,Fonge

*Στην ομάδα μας υπάρχει απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη, αλλά η πολύ καλή εμφάνιση του Β'ημιχρόνου αφήνει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Στο επόμενο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε στην Ξυλοτύμπου την τοπική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς.

**Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο διαιτητής απόβαλε απο τον αγώνα τον προπονητή της ομάδας μας, Ανδρέα Ελευθερίου , για έντονες διαμαρτυρίες προς τον βοηθό Α.Αντωνίου.

***Για πρώτη φορά απο το παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών της πρώτης αγωνιστικής η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς απουσίες.

****Καλή η διαιτησία του Γ.Νικολάου, λανθασμένες κάποιες υποδείξεις του βοηθού Α.Αντωνίου.


Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ένωση 3-3
Αναγέννηση Τραχωνίου-ΠΟ Ξυλοτύμπου 0-0
Ελληνισμός-ΠΟ Ορμήδειας 3-2
ΕΝ Παρεκκλησιάς-Ν&Σ Ερήμης 2-1
Όλυμπος-Ορφέας 1-2
Καρμιώτισσα-Ασπίδα 1-5
Εθνικός Λατσιών-Κ&Ε Τραχωνίου 0-1
Ρεπό:Αναγέννηση Γερμασόγειας

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: