Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Απο το κακό στο χειρότερο......



Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της έμφανιση, η ομάδα μας δέχθηκε ντροπιαστική ήττα απο τον Ν&Σ Ερήμης με 2-7. Η άμυνα μας ήταν τραγική και με αρκετά λάθη. Η ομάδα της Ερήμης μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 7' με τον Freddy. Η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33' με τον Ιωάννου. Η Ερήμη αντέδρασε και μέσα σε ένα δίλεπτο έκανε το 1-3 με τους Χαίλη στο 37' και Επαμεινώνδα στο 38'. Στο 45' ο Επαμεινώνδα και πάλι έκανε το 1-4 και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας. Στο Β' ημίχρονο η ομάδα μας έριξε τον ρυθμό της και έτσι ο Χαίλης με δύο τέρματα στο 62' και 75' ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 1-6. Στο 77' η ομάδα μας μείωσε σε 2-6 μετά απο τραγικό λάθος και αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Ερήμης, Αρέστη. Τον θρίαμβο της Ερήμης ολοκλήρωσε στο 86' ο Στυλιανού.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Angelov,Χ'Κυριάκου(45'Ομήρου),Παπαντωνίου,Galle,Σπύρου,Χριστοδούλου,Λουκά(64'Ζευκής),Ιωάννου,Σωτηρίου,Ελευθερίου (54'Μιχαήλ),Τζιωρτζής


*Η ήττα και συνάμα η άσχημη εμφάνιση σκόρπισαν εκ νέου την απογοήτευση και τον προβληματισμό στην ομάδα μας. Στην επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΟ Ορμήδειας εκτός έδρας και ελπίζουμε για το καλύτερο.

**Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους δύο βασικούς μας επιθετικούς Καλοζώη και Diaby, οι οποίοι είναι τραυματίες.

***Πολύ καλή η διαιτησία του Κ.Κυριάκου.

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ν&Σ Ερήμης 2-7
Αναγέννηση Τραχωνίου-ΠΟ Ορμήδειας 1-1
Ελληνισμός-ΕΝ Παρεκκλησιάς 0-1
Αναγέννηση Γερμασόγειας-Ασπίδα 2-1
Όλυμπος-Κ&Ε Τραχωνίου 0-2
Καρμιώτισσα-ΠΟ Ξυλοτύμπου 3-1
Εθνικός Λατσιών-Ένωση 4-2
Ρεπό:Ορφέας

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: