Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Πλήρωσε τα λάθη της και χάρισε την νίκη.....



Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εντούτοις πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα να γνώρισει την πρώτη φετινή της εντός έδρας ήττα απο τον Ελληνισμό με
2-1. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στον αγώνα, πίεσε τον Ελληνισμό στα πρώτα 30 λεπτά και ευτήχησε να προηγηθεί στο σκόρ με κεφαλιά του Καλοζώη στο 16'. Στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου, ο Ελληνισμός πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Axen στο 37' , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος που έγινε στην άμυνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκόλ που θα τους έδινε το πολύτιμο τρίποντο. Η φάση που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 77' όταν ο Βούλγαρος Borisov πήρε κόκκινη κάρτα επειδή κτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο ποδοσφαιριστή αφήνοντας την ομάδα μας με 10 ποδοσφαιριστές. Η ισορροπία άλλαξε και ο Ελληνισμός ήταν πιο απειλητικός και τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με γκολ του Allen στο 81' μετά απο νέο σοβαρό λάθος στην άμυνα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:
Χρυσάνθου,Galle,Σπύρου(78'Μιχαήλ),Χριστοφή (53'Borisov),Καλοζώης,
Diaby(72'Tζιωρτζής),Χριστοδούλου,Λουκά,Παντελή,Ιωάννου, Χ"Παναγιώτου.

*Αυτή η ήττα έφερε την απογοήτευση και τον προβληματισμό στην ομάδα μας, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο αγώνας. Παρά το μέχρι στιγμής κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας θα συνεχίσει την δύσκολη της προσπάθεια. Επόμενη αγωνιστική θα πάμε ξανά στην Λεμεσό, αυτή την φορά για να αγωνιστούμε με την εκ των προτοπόρων ΕΝ Παρεκκλησίας. Παρά την δυσκολία του αγώνα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή απο το να πάρουμε αποτέλεσμα.

**Ο αγώνας διεξήχθηκε σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που δυσκόλεψε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Θα ήταν καλύτερα αν ξεκινούσε 16:30 αντί 15:30.

***Καλή η διαιτησία του Ι.Τοκκαρή.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ελληνισμός 1-2
Αναγέννηση Τραχωνίου-ΕΝ Παρεκκλησιάς 2-1
Αναγέννηση Γερμασόγειας-ΠΟ Ξυλοτύμπου 3-2
Καρμιώτισσα-ΠΟ Ορμήδειας 1-2
Εθνικός Λατσιών-Ν&Σ Ερήμης 3-2
Ορφέας-Κ&Ε Τραχωνίου 1-1
Όλυμπος-Ένωση 0-0
Ρεπό: Ασπίδα

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: