Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Έβρεξε γκολ και θέαμα, μοιρασμένοι οι βαθμοί



Ύστερα απο ένα συγκλονιστικό και συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 4-4 με τον Εθνικό Λατσιών. Η ομάδα των Λατσιών κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί με τον Obi 0-1 μόλις στο 11'. Στο 15' είχαμε το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Μ.Πέππου μετά απο σύγκρουση με παίκτη του Εθνικού. Ο Μ.Πέππος έγινε αλλαγή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του Μ.Πέππου αποσυντόνισε την ομάδα μας με αποτέλεσμα στο 19' ο Στυλιανίδης να κάνει το 0-2 για τα Λατσιά. Η ομάδα μας όμως, δεν το έβαλε κάτω και στο 30' μειώσε σε 1-2 με τον Καλοζώη. Άμεση ήταν η απάντηση του Εθνικού και στο 32' έγινε το 1-3 και πάλι με τον Στυλιανίδη. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Diaby, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Εθνικού Λατσιών, κέρδισε πέναλτι και το μετάτρεψε σε γκολ μειώνοντας σε 2-3.

Με την έναρξη του Β'ημιχρόνου, ο Εθνικός πέτυχε γκολ απο τα αποδυτήρια και έκανε το 2-4 με τον Κωνσταντίνου στο 48'. Η ΑΕΚ απάντησε στο 55' όπου ο Diaby, ύστερα απο ωραία ενέργεια πέτυχε το 3-4. Με την πάροδο του χρόνου και με την βοήθεια απο τις αλλαγές, η ΑΕΚ πίεσε τον Εθνικό, ο οποίος με αντεπιθέσεις, προσπαθούσε να σκοτώσει το παιχνίδι. Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στο 85' με δράστη τον Καλοζώη, ο οποίος ισοφάρισε σε 4-4. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν δραματικά καθώς το παιχνίδι άνοιξε και οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη. Το σφύριγμα της λήξης έφερε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Χρυσάνθου,Galle,Χριστοφή(55 Χ'Παναγιώτου),Καλοζώης, Μιχαήλ(73 Χ'Κυριάκος),Diaby,Πέππος(22 Δημητρίου),Λουκά,Παντελή,Ιωάννου,Σωτηρίου.

*Ανάμοικτα τα συναισθήματα απο την ισοπαλία. Η ομάδα μας έκανε μια υπερπροσπάθεια (κυρίως στο Β'ημίχρονο)και μπορούσε ακόμα και για την νίκη. Επόμενο παιχνίδι αγωνιζόμαστε με την Αναγέννηση στο Τραχώνι και θα πάμε εκεί για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος.

**Μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός του Μ.Πέππου. Έχει σπάσει 3 πλευρά και αναμένεται να απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα. Το ΔΣ του Σωματείου του εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

***Καλή η διαιτησία του Θ.Μούσκου.

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Εθνικος Λατσιών 4-4
Ελληνισμός-Καρμιώτισσα 4-5
ΕΝ Παρεκκλησιάς-Όλυμπος 3-0
Ν&Σ Ερήμης-Αναγέννηση Γερμασόγειας 1-1
Ένωση-Ασπίδα 2-0
ΠΟ Ορμήδειας-Ορφέας 2-1
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Κ&Ε Τραχωνίου 2-3
Ρεπό:Αναγέννηση Τραχωνίου

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: