Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΟΠΑΠ Κύπρου κοντά στα Προσφυγικά Σωματεία



<<Με μια λιτή τελετή στα γραφεία της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, επιδόθηκαν οι επιταγές επιχορήγησης προς τα προσφυγικά σωματεία της Κύπρου.

Μιλώντας εκ μέρους της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ο κ. Πάμπος Στυλιανού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε το σημαντικό ρόλο που επιτελούν τα προσφυγικά σωματεία τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο και διαβεβαίωσε ότι η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ θα στέκεται πάντα δίπλα τους.

Εκ μέρους των προσφυγικών σωματείων ο κ. Κίκης Φιλίππου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για τη σταθερή υποστήριξη, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία για την πορεία των προσφυγικών σωματείων που όπως ανέφερε οδηγούνται στον αφανισμό.

Τα σωματεία που παρέλαβαν χορηγία συνολικού ύψους €150.000= είναι: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ, ΠΑΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ και ΑΕΚ ΚΥΘΡΕΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ (ΟΠΑΠ) ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ>>

Το ΔΣ του Σωματείου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Μέγα Χορηγό του για φέτος, την ΟΠΑΠ Κύπρου για την σημαντική οικονομική του στήριξη προς τον σύλλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: