Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΑΟΜ Μενοίκου-ΑΕΚ 1-3

Η ομάδα μας έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΑΟΜ Μενοίκου με 3-1. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο Α'ημίχρονο, όμως ο ΑΟΜ ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15' με αντεπίθεση κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο Β'ημίχρονο, μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και φτάσαμε νωρίς στην ανατροπή με γκολ των Ανδρέα Ευσταθίου (49') και Χαράλαμπου Παντελή (54'-απευθείας εκτέλεση φάουλ).  Στη συνέχεια, η ομάδα μας έριξε ρυθμό και προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να μας πιέσει και να αγγίξει την ισοφάριση, έχοντας σημαδέψει 2 φορές το δοκάρι. Τελικά καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ με τον Ξένιο Κουμπαρίδη στο 85', κλειδώνοντας τη νίκη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το ΔΣ του Σωματείου μας ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ μας για την φετινή πορεία της ομάδας μας και την προσπάθεια που κατέβαλαν εντός των αγωνιστικών χώρων, πάντα αφιλοκερδώς.
Συγχαίρουμε επίσης την πρωταθλήτρια ομάδα της Ταμάσου Πέρα Ορεινής και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος με απολογισμό 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και 25 βαθμούς σε 16 αγώνες. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τελική κατάξη αφού με βάση τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας, η βαθμολογική μας συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε, το ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν και πάλαιψε όλους ανεξαιρετώς τους αγώνες. Όπως κρατήσαμε τα θετικά στοιχεία απο την περσινή σεζόν και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι φέτος, έτσι οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία της φετινής σεζόν και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στην επόμενη σεζόν.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία:

Αρίων Εργατών-Ομόνοια Βορείου Πόλου 3-0
Ομόνοια Παλιομετόχου-ΑΕΛ Λακατάμιας 1-2
Ταμασός Πέρα Ορεινής-ΑΕ Σιάς 3-0
Κενή: Ελπίδα Αφάνειας






  

Δεν υπάρχουν σχόλια: