Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΑΕΚ Κυθρέας

Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ.Στέφανος Στεφάνου  εκπροσωπώντας το προεκλογικό επιτελείο Σταύρου Μαλά. Ο κ.Στεφάνου ανέλυσε σε βάθος τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία (κυπριακό, οικονομία, υγεία, παιδεία κ.α.) και τις προτάσεις της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά σχετικά με αυτά. Ακολούθησε ομιλία απο τον πρόεδρο του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρία Βασιλειάδη αναφορικά με τον απολογισμό των δραστηριοτήτων μας κατά την χρονιά που μας πέρασε:

1.Ποδόσφαιρο-Η ομάδα μας παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή δύσκολη περίοδο. Αυτό μαρτυρούν και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και η μέχρι σήμερα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Δόθηκαν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στην επιτροπή ποδοσφαίρου για την προσπάθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το σωματείο μας.

2.Πολιτιστικές εκδηλώσεις-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις που είχαμε κάνει σε συνεργασία με τον Λαογραφικό Όμιλο Κυθρέας. Το σωματείο μας θα καθιερώσει αυτές τις εκδηλώσεις, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι  της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των χωριανών και η διατήρηση της φλόγας της αγάπης προς την Κυθρέα και του πόθου για επιστροφή στις νέες γενεές. Ανακοινώθηκε επίσης εορταστική εκδήλωση με αφορμή τις γιορτές των  Χριστουγέννων.

3.Οικονομικό-Αναλύθηκαν και φέτος με διαφάνεια τα οικονομικά του σωματείου μας.

4.Εκλογή νέου ΔΣ-Το νέο ΔΣ θα καταρτιστεί σε σώμα εντός των επόμενων εβδομάδων.

Το ΔΣ του σωματείου μας επιθυμεί να ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του που πρόσφεραν φαγητά και ποτά για την εκδήλωση και εργάστηκαν για το ψήσιμο και την παρασκευή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φούρνους Κωνσταντινίδη και στο ζαχαροπλαστείο Oriental για την προσφορά ψωμιών και γλυκών. Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα μέλη και τους φίλους μας για τις εισφορές τους προς το σωματείο μας.



    



      

Δεν υπάρχουν σχόλια: