Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ετήσια Χοροεσπερίδα ΑΕΚ Κυθρέας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κέντρο Pavilion η ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου μας. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του σωματείου μας Δρ.Ζαχαρίας Βασιλειάδης έστειλε μήνυμα για ενότητα ανάμεσα στους Κυθρεώτες έτσι ώστε ο αγώνας για επιστροφή στην αγαπημένη μας κωμόπολη να συνεχιστεί και να ενταθεί. Στην συνέχεια προέβη σε απολογισμό για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και απολογήθηκε για το ότι η ομάδα μας δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της αλλα και για αυτό που συνέβηκε στην Κοράκου την τελευταία αγωνιστική, τονίζοντας πως η ευθύνη δεν ανήκει στο ΔΣ του σωματείου. Αναφερόμενος στην ανέγερση του οικήματος μας, εξήγησε πως οι εργασίες προχωρούν κανονικά και εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Τέλος, δήλωσε πως η ΑΕΚ Κυθρέας θα συνεχίσει,παρά τις δυσκολίες, να αγωνίζεται για να κρατηθεί ζωντανή η μνήμη της Κυθρέας και η θέληση για επιστροφή και κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά το σωματείο.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του ΓΓ του ΑΚΕΛ κ.Άντρου Κυπριανού, ο οποίος σε χαιρετισμό του ευχαρίστησε το ΔΣ του σωματείου μας για την πρόσκληση και κάλεσε σε ενότητα τον Κυπριακό λαό και την πολιτική ηγεσία έτσι ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή λύση στο Κυπριακό. Ο κ.Κυπριανού τόνισε πως παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ελευθερία των κατεχόμενων εδαφών μας και την ειρηνική συμβίωση με τους Τ/Κ συμπατριώτες μας ,στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν με λύση βασισμένη σε όσα συμφώνησαν οι δύο πλευρές το 1977  καθώς και στα ψηφίσματα του ΟΗΕ. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο στην εποχή μας και συνεχάρηκε το σωματείο μας για τον αγώνα που κάνει μέσα σε δύσκολες συνθήκες για να κρατήσει ψηλά το όνομα της Κυθρέας. 

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ κ.Ευάγγελος Χειμώνας, ο οποίος δήλωσε πως ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στα προσφυγικά σωματεία και επέδωσε εκ μέρους του ΚΟΑ χορηγία 500 ευρώ για την ανέγερση του οικήματος του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ.Άντρο Κυπριανού για την παρουσία του στην εκδήλωση μας και για το ότι την έθεσε υπό την αιγίδα του. Ευχαριστούμε επίσης θέρμα για την παρουσία τους:

-ΓΓ επαρχιακής επιτροπής ΑΚΕΛ Λευκωσίας Ματθαίο Ματθαίου
-Δήμαρχο Κυθρέας Δρ.Πέτρο Καρεκλά
-Αντιδήμαρχο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Κυθρέας
-Αντιδήμαρχο Αγλαντζιάς κ.Ευγενία Αλετρά
-Μέλος ΔΣ ΚΟΑ κ.Ευάγγελο Χειμώνα
-Εκπροσώπους σωματείων και οργανωμένων συνόλων Κυθρέας
-Πρόεδρο ΠΟΕΛ κ.Νίκο Γιατρού

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν στην εκδήλωση και ενίσχυσαν οικονομικά  το σωματείο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους έκαναν εισφορά στο σωματείο μας και σε όσους πρόσφεραν δώρα για την κλήρωση. Ευχή και προσδοκία μας η επόμενη εκδήλωση μας να γίνει στο νέο οίκημα του συλλόγου μας.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: