Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

23η Αγωνιστική:ΑΕΚ-ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου/Νήσου 2-3

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα, αλλά αυτή την φορά μείναμε απο δυνάμεις, καθώς σχεδόν ολόκληρο το Β'ημίχρονο αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο. Το Α'ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με την ΜΕΑΠ να είναι πιο απειλητική και να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 27' να ανοίξει το σκορ, όταν απώλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας Σαουρής.

Στο Β'ημίχρονο έγινε μεγάλο παιχνίδι με την ΜΕΑΠ να κάνει το 0-1 με νέο πέναλτι στο 50', ενώ παράλληλα μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο αμυντικός μας Αντροκλής. Στα επόμενα λεπτά η ΜΕΑΠ μας πίεσε έντονα αλλά ο τερματοφύλακας μας Σαουρής, με μια σειρά εντυπωσιακών επεμβάσεων μας κράτησε στο παιχνίδι. Πάρα το γεγονός ότι παίζαμε με 10, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με δύο ωραία γκολ του Ζαχαριάδη στο 67' και του Ερμή Χαραλάμπους στο 70'. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και λυγίσαμε απο την έντονη πίεση της ΜΕΑΠ, η οποία κατάφερε να γυρίσει με την σειρά της το παιχνίδι με γκολ στο 78' και στο 85'.

-Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αν και έχουν ως μόνο κίνητρο το γοήτρο παλεύουν σε κάθε αγωνιστική με όλες τους τις δυνάμεις.

-Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό.Ξεκούραση και επιστροφή στην δράση σε 15 μέρες.

Αποτελέσματα 23ης Αγωνιστικής:

ΑΕΚ-ΜΕΑΠ 2-3
Ελπίδα Αστρομερίτη-Φοίνικας 2-2
Ηρακλής-ΘΟΙ Λακατάμιας 0-1
Κ&Ε Τραχωνίου-Δυναμό Περβολιών 4-3
Κισσός-ΑΕΚ Κοράκου 6-0
Εθνικός Λατσιών-Καρμιώτισσα 1-2
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Διγενής Ορόκλινης 0-1
Ρεπό:Κέδρος

Βαθμολογία:



*Καρμιώτισσα,Κέδρος και ΑΕΚ Κοράκου έχουν απο ένα μηδενισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: