Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

PREGAME: ΑΕΚ vs ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ



Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Πρώτο παιχνίδι για το 2012 και η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΚ Κοράκου, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται ο Α'Γύρος του φετινού πρωταθλήματος Δ'Κατηγορίας. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο την νίκη, έτσι ώστε να αρχίσουμε την νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, αλλα και για να βάλουμε τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία στον Β'Γύρο.

Η ομάδα απο την μικρή κοινότητα της Σολιάς έκανε την υπέρβαση της κερδίζοντας πέρσι για πρώτη φορά την άνοδο της στην Δ'Κατηγορία, αλλα μέχρι στιγμής παραμένει ουραγός της βαθμολογίας έχοντας μόλις 2 βαθμούς σε 13 αγώνες και είναι η μοναδική ομάδα στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ που δεν έχει κερδίσει αγώνα. Αυτό βέβαια σε καμμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, για αυτό αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό.

-Όσο αφορά την χειμερινή μετεγραφική περίοδο, η ομάδα μας απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Πανίκο Σαουρή και τον νεαρό επιθετικό Ανδρέα Μιτσίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εθνικό Άσσιας.

Διαιτητής:Α.Κωνσταντινίδης
Βοηθοί:Μ.Τίγρης,Α.Αχιλλέως
Παρατηρητής:Σ.Προδρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: