Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

16η Αγωνιστική:Ελπίδα Αστρομερίτη-ΑΕΚ 1-1

Βαθμό χρυσάφι πήρε η ομάδα μας, αφού κατάφερε να αντέξει την πίεση της πολύ καλής Ελπίδας Αστρομερίτη. Λίγο η τύχη, λίγο το ότι ο τερματοφύλακας μας Σαουρής ήταν σε μεγάλη μέρα, λίγο η αστοχία της αντίπαλης ομάδας, συντέλεσαν στο να μείνουμε όρθιοι μέσα σε μια δύσκολη έδρα, σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Καλύτερη η ομάδα της Ελπίδας στο Α'ημίχρονο κατάφερε να μας πιέσει και να προηγηθεί στο 23' με πέναλτι.Στις αρχές του Β'ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Ελπίδα κατάφερε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και να χάσει μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα, ενώ είχε και δύο δοκάρια στο 62' και στο 65'. Στην συνέχεια η μπάλα τιμώρησε την ομάδα του Αστρομερίτη, αφού η ομάδα μας στο 73' κέρδισε πέναλτι (χέρι αντίπαλου) ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής για διαμαρτυρίες. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τόφιας και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας πίεσε και λίγο έλειψε να κλέψει και την νίκη. Στο 85' έμεινε και η ομάδα μας με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Αυξεντίου για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ελπίδα μας πίεσε έντονα χάνοντας ευκαιρίες, αλλα ευτυχώς μπορέσαμε να αντέξουμε.

-Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι για τον βαθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γιατι κατάφεραν να πάρουν βαθμό απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το μυαλό στον επόμενο σημαντικό αγώνα.

Αποτελέσματα 16ης Αγωνιστικής:

Ελπίδα Αστρομερίτη-ΑΕΚ 1-1
Ηρακλής-Κέδρος 2-2
ΘΟΙ Λακατάμιας-Διγενής Ορόκλινης 2-2
Καρμιώτισσα-Δυναμό Περβολιών 1-0
Κισσός-Κ&Ε Τραχωνίου 1-3
ΑΕΚ Κοράκου-ΜΕΑΠ 1-0
Εθνικός Λατσιών-ΠΟ Ξυλοτύμπου 2-0
Ρεπό:Φοίνικας

Βαθμολογία:



*Κέδρος και ΑΕΚ Κοράκου έχουν μηδενιστεί για τον μεταξύ τους αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: