Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

PREGAME: ΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ/ΝΗΣΟΥ vs ΑΕΚΤο πρωτάθλημα συνεχίζεται και επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η ΜΕΑΠ, ομάδα που ενώ τα τελευταία χρόνια είχε σταθεροποιηθεί στην Β'Κατηγορία με δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς επέστρεψε στην Δ'. Όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές, έτσι και σε αυτή η ομάδα μας θα παλαίψει το παιχνίδι, ανεξάρτητα απο την δυναμικότητα του αντιπάλου. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και κόντρα σε δυνατές ομάδες.

-Απο 3 συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η ΜΕΑΠ, που μετρά επίσης 2 νίκες και 1 ήττα και βρίσκεται στην 8η θέση με 9 βαθμούς. Στο μέσο της εβδομάδας έδωσε αγώνα για το Κύπελλο Γ-Δ Κατηγορίας κερδίζοντας τον Σπάρτακο Κιτίου 4-2 εκτός έδρας.

-Με την ΜΕΑΠ έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι 18 φορές, με την ΜΕΑΠ να μετρά 11 νίκες έναντι 4 της ομάδας μας, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε ήταν το 2003-2004 χάνοντας και στα δύο παιχνίδια, 4-0 εκτός έδρας και 2-0 εντός.

Διαιτητής:Ν.Περικλέους
Βοηθοί:Α.Ζαρτηλάς,Α.Λοίζου
Παρατηρητής:Ε.Πολυδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: