Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κατάθεση θεμέλιου λίθου για το νέο μας οίκημα

Υπενθυμίζουμε το εξής:

<<Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ Κυθρέας καλούν όλους τους Κυθρεώτες και τους φίλους του σωματείου μας όπως τιμήσουν με την παρουσία τους, την κατάθεση του θεμέλιου λίθου του νέου οικήματος του σωματείου απο τον έντιμο Υπουργό Εσωτερικών κ.Νεοκλή Συλικιώτη, στις 11 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο χώρο του παλαιού οικήματος στην οδό Καντάρας 6 στην Αγλαντζιά.>>

Μεγάλη η σημερινή μέρα για το σωματείο μας αφού θα κατατεθεί ο θεμέλιος λίθος για το νέο οίκημα του σωματείο μας, στον χώρο όπου βρίσκεται το παλιό. Το συγκεκριμένο οίκημα στο οποίο στεγαζόμαστε τα τελευταία 20 χρόνια υπήρξε στο παρελθόν Τουρκοκυπριακό σχολείο και μας παραχωρήθηκε απο την κυβέρνηση το 1992. Έχοντας περάσει απο πολλά χέρια μετά το 1974, παραδόθηκε στο σωματείο μας σε άθλια κατάσταση και στην συνέχεια με έξοδα και πολύ κόπο το ανακαινίσαμε και το φέραμε σε λειτουργίσιμη κατάσταση.Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου και την έκθεση του στις καιρικές συνθήκες η αρχική ανακαίνιση αποδείχθηκε ανεπαρκές, με αποτέλεσμα την δημιουργία σοβαρών προβλήματων στην λειτουργία του.

Τα τελευταία 4 χρόνια, το ΔΣ του σωματείου μας αποφάσισε να θέσει ως προτεραιότητα του την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του σωματείου μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μας, αλλά και να επαυξήσει τις δυνατότητες μας. Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες απο τις κρατικές και τις δημοτικές αρχές και ακολουθώντας πολιτική οικονομικής περισυλλογής (με τις ανάλογες συνέπειες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου μας, αφού οι οικονομικές μας δυνατότητες δεν χωρούν δύο καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη), ειμάστε έτοιμοι να άρχισουμε αυτό το σημαντικό έργο, το οποίο θα αποτελέσει το καλύτερο δώρο για τα 60 χρόνια ζωής του σωματείου μας και παράλληλα θα αποτελέσει στολίδι για την περιοχή.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Κυθρεώτες και τους φίλους του σωματείου μας, να δώσουν το παρόν τους στην πιο πάνω εκδήλωση. Μετά το τέλος της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου, θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: