Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

4η Αγωνιστική:Kισσός Κισσόνεργας-ΑΕΚ 3-2

Η ομάδα μας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Κισσόνεργα και πάλαιψε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς κάποιες λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε με βαθμούς. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο Α'ημίχρονο με τον Κίσσο να πέρνει προβάδισμα στο 30' με ένα πέναλτι που εφηύρε ο διαιτητής Σωτηρίου.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Β'ημίχρονο με την ομάδα μας να ξεκινά δυνατά και να ισοφαρίζει με τον Παουλλή στο 54'. Ο Κισσός πήρε ξανά προβάδισμα στο 64', αλλα η απάντηση μας ήρθε άμεσα. Στο 65' ο τερματοφύλακας του Κισσού ανέτρεψε ποδοσφαιριστή μας, ο διαιτητής σωστά έδωσε πέναλτι αλλά δεν απόβαλε τον τερματοφύλακα ως ώφειλε και περιορίστηκε στην κίτρινη κάρτα. Ο Αυξέντη ήταν εύστοχος και έκανε το 2-2. Η ομάδα της Κισσόνεργας μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71'. Στην συνέχεια πιέσαμε αρκετά, αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής σταμάτησε μεγάλη ευκαιρία της ομάδα μας για να ισοφαρίσει σφυρίζοντας ανύπαρκτο φάουλ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εμφάνιση την οποία κράτουμε και κοιτάζουμε μπροστά. Η διαιτησία του αγώνα θα μελετηθεί απο την διοίκηση και ίσως παρθούν αποφάσεις. Ελπίζουμε και ευχόμαστε πως θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με την διαιτησία. Έχουμε το δικαίωμα και απαιτούμε να έχουμε ίση μεταχείριση απο τους διαιτητές.

Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής:

Κισσός-ΑΕΚ 3-2
ΘΟΙ Λακατάμιας-ΠΟ Ξυλοτύμπου 0-0
Καρμιώτισσα-Κέδρος 7-0
ΑΕΚ Κοράκου-Ηρακλής 0-1
Εθνικός Λατσιών-Ελπίδα Αστρομερίτη 1-1
ΜΕΑΠ-Δυναμό Περβολιών 5-0
Φοίνικας-Κ&Ε Τραχωνίου 0-2
Ρεπό:Διγενής Ορόκλινης

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: