Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

1η Αγωνιστική:ΑΕΚ-Ελπίδα Αστρομερίτη 3-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας πετυχαίνοντας την πρώτη της φετινή νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, επικρατώντας της Ελπίδας Αστρομερίτη με 3-1. Ξεκινήσαμε δύνατα τον αγώνα χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξουμε το σκορ. Τελικά, ήταν η ομάδα της Ελπίδας που άνοιξε το σκορ στο 13' μετά απο αδράνεια της άμυνας μας. Αυτό το γκολ επηρέασε την ομάδα μας με αποτέλεσμα να πέσει ο ρύθμος του αγώνα, με την ομάδα του Αστρομερίτη να έχει την κατοχή αλλά να μην είναι απειλητική.

Στο Β'ημίχρονο μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα καταφέραμε να γυρίσουμε το σκόρ με δύο γκολ του Παουλλή στο 50' και στο 60'. Η Ελπίδα κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ της ανατροπής και μας πίεσε ασφυκτικά δημιουργώντας και χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 85' η ομάδα μας σε αντεπίθεση έκανε το 3-1 με τον Τόφια σκοτώνοντας το παιχνίδι. Στα επόμενα λεπτά χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε νικηφόρα την σεζόν, αλλα γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρής και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με στόχο να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κ.Λαδάς,Αριστοδήμου, Παντελή (77΄Οικονομίδης), Π.Ευαγόρου, Ε.Ευαγόρου,Τσετσος, Αυξεντίου, Παπαλαζάρου (58'Χριστοφή), Χ.Χαραλάμπους, Π.Παουλλής(70΄Χατζηπαναγιώτου), Σπύρου.

-Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν στο γήπεδο να μας στηρίξουν, βοηθώντας μας με τον τρόπο τους να φτάσουμε στην επιτυχία.

-Πριν απο τον αγώνα τελέστηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του μέλους του σωματείου μας Κλεόπα Αδαμίδη και με την χθεσινή νίκη η μνήμη του τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ελπίδα Αστρομερίτη 3-1
Δυναμό Περβολιών-Καρμιώτισσα 0-3
Κέδρος-Ηρακλής 0-1
Κ&Ε Τραχωνίου-Κισσός 2-6
ΜΕΑΠ-ΑΕΚ Κοράκου 2-1
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Εθνικός Λατσιών 0-1
Διγενής Ορόκλινης-ΘΟΙ Λακατάμιας 0-0
Ρεπό:Φοίνικας

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: