Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μεταγραφών συνέχεια

Κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ βρίσκεται η νέα ομάδα της ΑΕΚ.΄Εχοντας εγγράψει μέχρι σήμερα εικοσιτέσσερις (24) ποδοσφαιριστές η ομάδα της συνεργασίας ΑΕΚ ΚΥΘΡΕΑΣ-ΑΤΛΑΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ είναι έτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας. Απομένουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ 1-2 απαντήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών με εμπειρίες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ που αναμένονται μέχρι τέλους της εβδομάδας.

Οι τελευταίες προσθήκες της ομάδας αφορούν τους επαναπατρισθέντες λόγω σπουδών Ερμή Χαραλάμπους που αγωνιζόταν στον ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ καθώς και του Μάμα Νικοδήμου που τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Α.Ο.ΧΑΝΙΩΝ. Επίσης έχουν αποκτηθεί ο Μιχάλης Σπύρου από το ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ, ο Δημήτρης Αριστοδήμου με θητεία στις εφηβικές ομάδες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις ομάδες του Κορμακίτη και ΕΑΣ Αγίου Δομετίου, ο Αγγλοκύπριος Άντριου Πάτσαλος και ο νεαρός Ευαγόρας Ευαγόρου που προέρχεται από την ομάδα του ΑΤΛΑ. Τέλος την θέση του τερματοφύλακα θα καλύψουν οι αδελφοι Λαδά Κωνσταντίνος και Φίλιππος οι οποίοι την περσινή περίοδο πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αμφότεροι στον ΔΙΓΕΝΗ ΜΟΡΦΟΥ ο Κώστας σαν 2ος τερματοφύλακας της Α ομάδας και ο νεαρός Φίλιππος βασικός τερματοφύλακας της Β.

Οι παραγοντες ΑΕΚ ΚΥΘΡΕΑΣ-ΑΤΛΑΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ καλούν για ακόμα μια φορά τους συντοπίτες τους όπως στηρίξουν έμπρακτα την νέα αυτή προσπάθεια που έχει σαν πυρήνα δράσης την κοινότητα της Αγλαντζιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: