Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ανασκόπηση Προαιρετικού Πρωταθλήματος U-13

Στην χρονιά που μας πέρασε η ομάδα μας συνεργαζόμενοι με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δώρου Αργυρού και έχοντας σαν έδρα το στάδιο της Ασπίδας Γερίου στο Γέρι, συμμετείχε στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα U-13 ΑΒΓΔ Κατηγορίας στον όμιλο της επαρχίας Λευκωσίας.

*Σε σύνολο 18 αγώνων η ομάδα μας σημείωσε 5 νίκες, 1 αγώνας τελείωσε ισόπαλος ενώ ηττήθηκε 12 φορές. Πέτυχε 18 τέρματα και δέχθηκε 43. Φυσικά σε αυτές τις ηλικίες στόχος ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πάρουν εμπειρίες και να βελτιωθούν όσο το δυνατό περισσότερο.

*Η ομάδα μας πήρε την 8η θέση ανάμεσα σε 10 ομάδες. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Διγενή Μόρφου.Αναλυτικά η τελική βαθμολογία:



Οι σκόρερ της ομάδας:

5 γκολ-Νικόλας Κούλλουπας
3 γκολ-Αναστάσιος Μακρίδης
2 γκολ-Νικόλας Γρηγοριάδης,Τζιοβάνης Ορφανού
1 γκολ-Παύλος Κουνναπής

*2 γκολ υπέρ σημειώθηκαν απο αυτογκολ και 3 γκολ υπερ απο την δικαστική της ΚΟΠ, λόγω της κατακύρωσης υπερ μας του αγώνα με τον Ηρακλή Γερολάκκου.

Κάρτες

Κίτρινες

1 Μιχάλης Χ'Ιωσήφ, Παύλος Κουνναπής

Λόγω του υποβιβασμού της ομάδα μας στο Αγροτικό, η συνεργασία μας με τις Ακαδημίες Δώρου Αργυρού δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά. Το ΔΣ του σωματείου μας ευχαριστεί τον Δώρο Άργυρου, τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και τους γονείς τους για την συνεργασία και τους εύχεται ότι καλύτερο για την ζωή τους και την καριέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: