Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Απίστευτη συντριβή............



Απίστευτη και ντροπιαστική ήττα δέχθηκε η ομάδα μας απο την Αναγέννηση Γερμασόγειας με 7-1. Και όμως η εξέλιξη του αγώνα δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.... Η ομάδα της Αναγέννησης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0 χάρις σε γκόλ του Λ.Νικολάου στο 1' και αυτογκόλ του Σ.Νικολάου στο 9'. Παρά το αρχικό σοκ, η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα και πίεσε την Αναγέννηση.

Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στο Β'ημίχρονο. Τελικά η ομάδα μας μείωσε σε 2-1 με τον Ομήρου στο 68'. Η Αναγέννηση αντέδρασε και πέτυχε το 3-1 με τον Ττόφηρο στο 73'.Απο εκεί και πέρα ακολούθησε η πλήρης και αδικαιολόγητη κατάρρευση της ομάδας μας. Στο 78' ξανά ο Ττόφηρος έκανε το 4-1, ενώ στο 81' ο Χρίστου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κωνσταντίνου και με δύο γκολ στο 83' και στο 87' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χρυσάνθου,Χ'Παναγιώτου(61 Georgiev),Ζευκής,Αθανασίου,Λουκά,Νικολάου,
Χ'Κυριάκου,Χριστοδούλου,Tony(53'Χριστοφή),Ομήρου(72'Borisov),Μιχαήλ

*Πέντε κίτρινες κάρτες πήραν συνολικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, και ως εκ τούτου η ομάδα μας παραπέμπεται στην δικαστική και θα πληρώσει πρόστιμο.

*Καλή η διαιτησία του Κ.Νικολάου.

**Σε αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του προαιρετικού πρωταθλήματος ανάπτυξης U-13, η ομάδα μας ηττήθηκε απο την ΠΑΕΕΚ με 2-0.


Αποτελέσματα 27ης Αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Αναγέννηση Γερμασόγειας 1-7
ΠΟ Ορμήδειας-ΠΟ Ξυλοτύμπου 3-1
Ν&Σ Ερήμης-Κ&Ε Τραχωνίου 2-0
ΕΝ Παρεκκλησιάς-Ασπίδα 2-4
Ελληνισμός-Ορφέας 1-2
Αναγέννηση Τραχωνίου-Όλυμπος 6-0
Εθνικός Λατσιών-Καρμιώτισσα 5-2
Ρεπό:Ένωση

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: