Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Καλώς την και ας άργησε!



Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η προσπάθεια της ομάδας μας στον Β'γύρο, αφού κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σε βάρος της Αναγέννησης Τραχωνίου, έστω και με λίγη βοήθεια της τύχης και της αστοχίας των αντίπαλων. Στο Α' ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν καλύτερη, πίεσε την ομάδα μας και είχε και δύο δοκάρια.

Στο Β'ημίχρονο, η ομάδα του Τραχωνίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο 53' με τον Αριστείδου. Η ομάδα μας αντέδρασε και στο 60' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Πέππος. Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απέκρουσε ασταθώς, ο Πέππος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1. Στην συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα και προσπάθησε να πιέσει την Αναγέννηση. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Τραχωνίου μας πίεσε αρκετά, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Τελικά αυτή την φορά, η τύχη μας ήθελε (μας το χρωστούσε άλλωστε) και σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σωτηρίου πέτυχε το 2-1 χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα μας.

Δυστυχώς, η νίκη είχε και τίμημα αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας μας και ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης να αποβληθούν απο τον αγώνα επειδή αντάλλαξαν ύβρεις.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χρυσάνθου,Μιχαήλ,Χριστοδούλου,Πέππος(Χριστοφή 77'),Λουκά,Ζευκής,
Παντελή(Σωτηρίου 50'),Ομήρου,Tony(Georgiev 65'),Χ'Παναγιώτου,Fonge

*Η νίκη μας έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση, παραμένουμε όμως προσγειωμένοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Στην επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό και αμέσως μετά αντιμετωπίζουμε στο Ακάκι τον Ελληνισμό.

*Πρώτη φετινή μας νίκη στο πρωτάθλημα.

*Η ομάδα μας σκόραρε ξανά μετά απο τέσσερις αγώνες χωρίς γκολ.

*Καλή η διαιτησία του Χ.Χρίστου.

Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Αναγέννηση Τραχωνίου 2-1
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Ασπίδα 2-1
Ένωση-Ορφέας 1-0
ΠΟ Ορμήδειας-Αναγέννηση Γερμασόγειας 3-1
Ν&Σ Ερήμης-Όλυμπος 4-3
ΕΝ Παρεκκλησιάς-Καρμιώτισσα 5-1
Ελληνισμός-Εθνικός Λατσιών 0-2
Ρεπό:Κ&Ε Τραχωνίου

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: