Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Της έμεινε η προσπάθεια.....



Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια στην Ξυλοτύμπου, αλλά δυστηχώς για ακόμα ένα παιχνίδι δεν απέφυγε τα σοβαρά λάθη και γνώρισε την ήττα απο την τοπική ομάδα με 4-2.
Με το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα μας μπήκε δυνατά και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Σταδιακά, η Ξυλοτύμπου ανέβασε την απόδοση της και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Πέτσα στο 27'. Η ομάδα μας αντέδρασε σχεδόν άμεσα και απάντησε με ωραίο σουτ του Καλοζώη στο 35'.

Στο Β'ημίχρονο η Ξυλοτύμπου ξεκίνησε δυνατά και πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Μιχαηλά στο 52'. Και πάλι η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Σωτηρίου στο 57'. Η ομάδα κυνήγησε και τρίτο γκολ αλλά δυστηχώς στο 78' μετα απο εκτέλεση κόρνερ και στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, ο Μιχαήλ την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-2 για την Ξυλοτύμπου. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας πίεσε αρκετά για την ισοφάριση, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ψαράς με μακρινό σουτ έκανε το 4-2 και σκότωσε το παιχνίδι.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χρυσάνθου,Borisov,Σπύρου(58'Diaby),Χριστοφή(66'Ιωάννου),Καλοζώης,Μιχαήλ,Χριστοδούλου,Πέππος,Λουκά,Σωτηρίου(76'Χ''Παναγιώτου),Fonge

*Η όμαδα μας με την προσπάθεια που έκανε μπορούσε να φύγει με κέρδος απο την Ξυλοτύμπου. Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Κ&Ε Τραχωνίου και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

**Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο επιθετικός της ομάδας μας Diaby αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή εξύβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

***Καλή η διαιτησία του Α.Ορθοδόξου.

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής:

ΠΟ Ξυλοτύμπου-ΑΕΚ 4-2
ΠΟ Ορμήδειας-ΕΝ Παρεκκλησιάς 0-0
Ένωση-Ελληνισμός 1-4
Κ&Ε Τραχωνίου-Αναγέννηση Τραχωνίου 3-1
Ασπίδα-Εθνικός Λατσιών 1-4
Ορφέας-Καρμιώτισσα 5-1
Αναγέννηση Γερμασόγειας-Όλυμπος 1-3
Ρεπό:Ν&Σ Ερήμης

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: