Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ούτε τώρα μπόρεσε.....



Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, κυρίως στο Α'ημίχρονο, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 3-0 απο τον ΠΟ Ορμήδειας. Η ομάδα της Ορμήδειας άνοιξε το σκόρ μόλις στο 2' του αγώνα με τον Στρατή. Στο 10' ο αγώνας διακόπηκε για περίπου είκοσι λεπτά, αφού η διαιτητής του αγώνα Σ.Καραγιώργη στραμπούληξε το πόδι της και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Τελικά, βάση των κανονισμών της ΚΟΠ αντικαταστάθηκε απο την βοηθό Ν.Καραγιώργη και την θέση του βοηθού πήρε μετά απο διαβουλεύσεις, άνθρωπος του ΠΟ Ορμήδειας. Με την επανέναρξη του αγώνα, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να απαντήσει στο γκόλ της Ορμήδειας. Το Β' ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το Α'. Μόλις στο 45' ο Vardosanidze έκανε το 2-0 για την Ορμήδεια. Πρίν καλά-καλά συνέλθει απο το σοκ η ομάδα μας δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 50' απο τον Wilman και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα κινήθηκαν στην μετριότητα και ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Χρυσάνθου,Galle,Σπύρου,Χριστοφή,Χριστοδούλου(Δημητρίου 72'),Πέππος,Λουκά,Παντελή,Ιωάννου (Παπαντωνίου 59'),Σωτηρίου,Τζιωρτζής(Μιχαήλ 68')

*Στην επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε εντός έδρα την ομάδα της Ένωσης Κοκκινοτριμιθιάς και θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάρουμε βαθμούς.

**Η ομάδα μας αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τους δύο βασικούς μας επιθετικούς Καλοζώη και Diaby, οι οποίοι είναι τραυματίες.

***Καλή η διαιτησία της Ν.Καραγιώργη.

Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής:

ΠΟ Ορμήδειας-ΑΕΚ 3-0
Ν&Σ Ερήμης-Ελληνισμός 4-0
Ένωση-Αναγέννηση Τραχωνίου 1-0
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Εθνικός Λατσιών 0-3
Κ&Ε Τραχωνίου-Καρμιώτισσα 0-2
Ασπίδα-Όλυμπος 2-1
Ορφέας-Αναγέννηση Γερμασόγειας 1-6
Ρεπό:ΕΝ Παρεκκλησιάς

Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: